Şişme Havuz

Bizi Arayın Yardımcı Olalım : 0531 700 59 88

Şişme Havuz

Daha fazla: çocuklar ve şişme havuzlar, boğulma, ev güvenliği, çocuk bastırmak için, pediatrik CPR, güvenlik, yüzme tehlikeleri, su güvenliği
Salı yaz ilk günüydü. Bu kum ve sörf eğlenmek anlamına gelir, ama genellikle çocuklarla ilgili trajik hikayeler ile boğmak için geliyor. Ama zemin havuzları ve genç yüzücüler için tehlikeli rip gelgitler içinde değil sadece. Ya da çocuklar için şişme havuzlar, su aynı zamanda sadece sınırlı miktarda su sezonunun birçok ihlallerinden sorumludur. Bu havuzlar genellikle parlak renkler ve çizgi film karakterleri tanınabilir küçük çocukların çekmek dekore edilmiş, o kırılgan duvarlar ve sütunlar onların alanıdır. Basınç bile küçük bir miktar ile onlar aşağı eğmek için itecektir. Bir SpongeBob havuza bakan ve sevdikleri deniz sevgili arkadaşım bir çekim olan bir çocuk çabucak yüzüne ve ağız su galon dökülüyor. Bazı durumlarda, daha küçük bir miktar öldürücü.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları yeni bir çalışmaya göre yayımlandı, 209 ölümcül boğulma olayı rapor taşınabilir, yerüstü nedenlerle 2001-2009 vardı. Vakaların çoğu 5 yaşın altındaki çocuklar dahil. Ortalama zaman yürümeye başlayan nedeniyle bakım için çocuklar için kötü havuzlara ay boyunca her beş günde boğuldu verir.

Başka her varsayarak birinin ışık çocukları izlemek için ise şaşırtıcı değildir ölümlerin çoğu, bakıcılar arasında thes çocukların sahipsiz veya zayıf iletişim gibi oluştu. Karışıklık sadece birkaç dakika sürer bile, ölümcül olabilir. Bir çağrıyı cevaplamak veya e-postalarını kontrol için gereken zaman aynı miktarda oldukça uzun bir çocuğu boğmak mümkün olabilir.
Bir çocuk ayakta su daha olsa bile, boğulma hala çok ciddi bir tehdit
Bu bilgiler ışığında, burada bu yaz su tutmaya çocuğunuzun güvenliği için bazı ipuçları güvenlidir.

Çocuklar için şişme havuzlar kullanılarak her zaman denetlenmelidir. Çocuklarda kullanımda değilken için her zaman boş şişme havuzlar.
Boş sonra, onlar geri ters yağmur suyu çocukların havuzları toplamak gerekir emin olun. Bir ebeveyn havuzu boş olduğunu düşünüyorsa, çocuklarının onu yüz hakkında daha az uyanık olabilir, ancak yağmur suyu birkaç santim belirli durumlarda bir çocuk boğmak için yeterince iyi olduğunu.
Eğer içinde toprak havuz varsa, bir kapak yeterli koruma değildir. En az dört ayak yüksek dört taraflı çit havuzu çevreleyen gerekir. Bir çocuk havuza erişim başardık evin tüm iç gizlice gibi ek olarak, çit, özerk ve evine bağlı olmamalıdır.
Eğer dekoratif gölet ya da su birikintisi varsa, bebeklerin bu kaynağa erişimi asla. Küçük bir duvar gölet çevreleyen gerektiği gibi balık ve akan su çocukların çocuk alanında sahipsiz bıraktı bile, bu yolla, çeker olabilir, onlar hayvanlar izliyor düşebilir havuza atılmak için mümkün olmayacaktır.
Ama su güvenliği konusunda uyanık ne olursa olsun, sizin kontrolünüz dışında olan olayların riski her zaman vardır. Sipariş acil durumlarda hazırlıklı olmak ebeveynler çocuğun CPR öğrenmek istenecektir. İşte Josh Sault Farber, RN, çocuğun acil servise bir hemşirenin bir video, anahtar pediatrik resüsitasyon göstermektedir.

Bu ebeveynler izlemek için ve Josh video öğrenmek için iyi olsa da, bu resmi bir CPR eğitimi olmadığına dikkat etmek önemlidir görüntüleyin. Tüm ebeveynler veya bakıcılar, bunların planları, bu çocuk olduğunu su çevresinde bu yaz oldukça CPR eğitimi resmi bir kursa katılmak için tavsiye edilir. Her zaman tam olarak çocuğunuz su emin kazalar olabilir garanti edemez, ama sen de bir acil durum meydana gelmiş olmalıdır işlemek için mümkün olduğunca hazırlıklı emin olabilirsiniz.

koçtaş, en ucuz şişme havuz, intex havuz, şişme havuz hepsiburada, şişme havuz intex, prefabrik havuz, şişme çocuk havuzu, tekzen
koçtaş, en ucuz şişme havuz, intex havuz, şişme havuz hepsiburada, şişme havuz intex, prefabrik havuz, şişme çocuk havuzu, tekzen

Etiketler şişme havuz intex ile ilgili aramalar şişme havuzlar şişme çocuk havuzu intex şişme havuz nasıl şişirilir intex şişme havuz fiyatları intex şişme havuz en ucuz intex şişme havuz kurulumu intex şişme yatak gittigidiyor şişme havuz.

Kolay Set Şişme Havuzlar Gömme Fiberglas Havuzlar daha fazla Bakım gerektir o Mümkün mü?

Biz tüm ülke genelinde arka bahçelerinde peppering “blow-up halka” havuzlarda bir artış gördüm. Heck, ben bir inground fiberglas havuzu yüklemek için sırıtmak zaman bu en az yarısının, bir darbe-up havuz olarak kullanılan yere bir dairesel baskı var derim.

Ben hafif bir yükseltme zamanı oldu sanırım 🙂

Ama soru şudur: mi mümkün dolarlık 300- $ 500 blow-up havuz aslında bir inground fiberglas havuz daha korumak için daha fazla zaman ve para gerektirir?

Cevap “Evet!”, kocaman bir

Bu nasıl mümkün olabilir? Blow-up havuzlar büyüklükte bir kısmını ve bu nedenle çok daha az su ve daha az bathters tutun.

İşte Şişme Kolay Kurulum Havuzlar Bakım Zor olan 2 Nedenleri şunlardır:

1. Yetersiz filtrasyon

Şişme Easy Set havuzlar fena halde cılız pompa ve filtre sistemi ile donatılmıştır. Bu neredeyse imkansız temiz su tutmak ve ücretsiz Yosunlar için yapar. Millet genellikle klor ve diğer kimyasalların aşırı miktarda kullanılabilir su tutmak için gerekli olduğunu bulmak. Sorun yeterli filtrasyon ve kimyasallar hem ucu şeklinde bir havuz tutmak için gerekli olan ve yılın en sıcak aylarında, kimyasallar sadece blow-up havuzlarında meydana kötü filtrasyon telafi edemezler.

2. Düzgün havuz vakum Hiçbir şekilde

Uygun bir pompa ve filtre sistemine sahip Havuzlar havuzu vakum pompadan emiş kullanmaktadır. Bu skimmer bir hortum bağlayarak ve sadece filtrenin içine havuzun dibinden tüm enkaz vakumlama yapılır.Havuz yukarı bir darbe yok skimmer vardır ve sağlanan kartuş filtre yaptım bile bu miktar enkaz başa olamazdı. Peki bu havuzları “temiz” olarak belirlenen yol ekli torbaya havuzun yerden enkaz darbeler senin bahçe hortumu bir basınç temizleyici eklemek etmektir. Söylemeye gerek yok, bu .it düzgün bu şekilde temiz havuz neredeyse imkansız bir akıntıya var olduğunu.

Peki, ne ile sona temiz ve berrak tutmak için neredeyse imkansız bir havuzdur. Ama hey, $ 300- $ 500 için doğru ne bekleyebilirsiniz? Size arka bahçesinde bir havuz alır ve bu tüm en millet arıyoruz var. Ben tam burada havuz bütçe yelpazenin iki zıt uçlarında bahsediyoruz anlıyorum, ama burada benim açımdan, bak:

Bu şişme kolay kurulumu havuzları Sanıldığının HAVUZLAR = MUCHO BAKIM beslenirler. Bu antika paradigma içine almayın … .fiberglass havuzları, gezegendeki en kolay kolay.

İşte bu yüzden bir kaç nedeni vardır:

1. Gömme Fiberglas havuzlar doğal yosun caydırıcı bulunmaktadır.   Yüzey olmayan gözenekli embed alg hiçbir yerde demektir. Bu, daha az kimyasal kullanımı ve daha az tarafları fırçalama … .so far so good demektir.

2. Gömme Havuz filtre sistemleri genellikle büyük boy vardır.   Bu bizim hatırlıyorum, berrak su denklemin yarısı yeterli filtrasyon, daha fazla anlamına gelir. Sık sık bizim büyük boy kartuş filtreler ile, günlük şişme havuz filtreleri temizlemek zorunda olduğunda, çoğu havuz sahipleri sadece kendi Filtreleri birkaç kez sezon temizlemek zorunda.

3. Vakum bir esinti.   Büyük beygir gücü + büyük ekipman = kolay temizlik ve vakumlama.

Peki bu kadar! Gördüğümüz gibi, inground fiberglas havuzlar aslında şişme havuzlar kolay kurulum havuzları göre bakımı daha kolaydır. Evrenin başka bir gizem Nehir Havuzlar burada ortaya çıkardı.

28 comments

  1. […] Intex yüzme havuzları tam bir çizgi ile yerüstü havuzu yaz eğlenceli endüstri standardı Şişme Havuz sunan kiddie havuzları , Kolay Kurulum Havuzlar ve dev Çerçeve Havuzlar sıcak aylarda serin […]

    Beğen

  2. saklıdır Havuz 10*5*0,60 cm. şişme havuz Havuzdaki patlaklar tespit edilip tamir edildi. Yine çıkabilir. bekliyoruz

    Beğen

  3. sitenizde fiyatlarıda bekliyoruz. şişme havuz bilgilendirme amaçlı daha fazla içerik eklemenizi öneriyoruz.

    Beğen

  4. şişme hakkında bilgilendirme temiz ve orjinal admine katkısından dolayı teşekkür ederiz.

    Beğen

  5. Madde Havuz ile bilgi tabanı artırın!

    Günlük mesajların bizim havuza batırın ve gündelik konularda bilgilendirici makaleler ile genel bilgi yükseltmek.

    Ne bilmek istiyorsun? Bize bir mesaj gönderin, biz size seçtiğiniz konuyla ilgili özel bir yazı yazabilirsiniz.

    Beğen

  6. […] – kış aylarında belirli günlerde Yer –  Şişme Havuz resmi web sitesi kontrol edin:  Şişme Havuz kesin bir tarih için, en ikonik ve önemli festivaller tüm dünyada bilinen biridir. Bu Mardi […]

    Beğen

  7. Şişme Havuz Anlatımları Ve Resimleri • Havuz | Bakımı | Kimyasalları | Yapımı | Şişme | Havuzlar | Havuzu | Süs | Klor | Ph Düşürücü | Betebe | İzalasyon | Tamiratı | Fiyat | Fiyatı | Fiyatları dedi ki:

    […] o biraz daha hızlanmak için yerel kütüphane sıradan kitaplardan sından. Aslında hiç şişme havuz okumak isteyeceğini […]

    Beğen

  8. onun parça sizi hayal kırıklığına uğratmayacak. Ülkenin bu manzara, bazı vardır, Şişme Havuz Çekilişi ama birçok 4 ÇEKİŞLİ yollar artık, son 4 çekişli ilerleme sayesinde eskisi kadar

    Beğen

  9. bir sürü insan sermayelerini iyi bir geri alma şişme havuz umuduyla tüm birikimlerini yatırım yapıyor. Seçenekleri bir yıllık satın alma, hisse.

    Beğen

  10. Buna karşı bir yasa yok. Dürüst bir hata, her zaman olur. Banka hatası düzeltir . Buna karşı bir yasa yok. Onlar sadece orada ilk yer olması gerekiyordu değil ne tersine ettik.

    Beğen

  11. Neredeyse 2 ay sonra, yine nakleder. Merhaba! Merhaba. Nasılsın? Nasıl ailen? Oh, ben? İyiyim. Things I şikayet edemez derdim, ama bu bir yalan olurdu iyi. Bu 29. It adlı isabet ve isabetsizlik sonunda burada yüksek ve alçak, öyle az siyahlar ve beyazlar ve daha gri var. Önümüzdeki on yıl bu bazılarını sıralamak yardımcı olacak merak 30 aşağı bakıyorum. Bilgelik hoş geldiniz.

    Liked by 1 kişi

  12. Her şey karmaşık. Ben ne seviyorum, ama bu e-posta sadece onunla sopa beni neden merak ediyorum. Yoruldum ama iş yerine erken yatmadan sonra kendime zaman istiyorum. Ben meşgul, ama sus değilim! Öyle deme, bu korkunç bir kişi yapar . Orada çevrelerinde konuşurken boşa çok fazla zaman, ama benim serbest zaman suçluluk basmış. Ben sonraki büyük proje için heyecanlıyım, ama o halletmek için ne alacak tarafından aşağı tartılır. New York’u seviyorum ama o lanet 6 tren insanlığa karşı bir suçtur. Bu hafta temiz yiyorum, ama ben, gibi, kadeh şarap ihtiyaç hemen . Ben hepsini yapmak istiyorum. Ben de hiçbir şey yapmak istiyorum.

    Beğen

  13. Neredeyse tüm JavaScript platformları üzerinde çalışır Sağlam kıyaslama kütüphanesi yüksek çözünürlüklü zamanlayıcılar destekler ve istatistiksel olarak anlamlı sonuçlar verir.

    Beğen

  14. Bir Rumuz ister misin?
    Bazen adınızın hasta olsun. Serin bir takma ad olması eğlenceli olmaz mıydı? Ama hangi takma sizin için doğru?
    Bizim ile sizin için doğru takma ad öğrenin adı Kısa Sınavlar :
    Kullanıcı adı Jeneratör
    Sizin Takma isim seçin!
    Sizin için bir adı nedir?

    Beğen

  15. Büyük bir sürü Gıda, Sarf, Mobilya ve Ev Dekor, Mevsimlik, Yumuşak Home, Sert Ev ve Elektronik ve Aksesuarları mal kategorilerinde ürün çeşitleri ile 48 eyalette 1,495 Büyük sürü mağaza faaliyet eşsiz, geleneksel olmayan, indirim perakendecisi. Biz her gün inanılmaz değerler sunmayı taahhüt ediyoruz.

    Beğen

  16. Yasal Uyarı: ITeye telif hakkı yazara ait makaleler yasalarca korunmaktadır. Yazılı izin yazarlar yeniden değil. Yazar kabul ederse, çoğaltılamaz makale köprü özgün kaynak ve yazar olarak işaretlenmelidir.
    © 2003-2015 ITeye.com. Tüm hakları saklıdır. [Jing ICP Zheng 110,151th, An Bei Pekin ortak ağ 110105010620]

    Beğen

  17. Havuz

    Bizim havuz güverte cabanas, jakuzi ve çok daha fazlası ile büyük bir havuz ve güverte alanı bulunmaktadır. Yüzücüler ve sunbathers tadını çıkarabilirsiniz:
    Havlu Servisi
    Yiyecek ve İçecek Servisi
    Islak güverte oturma
    Cabana kiralama
    Havuzbaşı sandalye masaj kullanılabilir
    Patio area
    Şişe hizmeti
    Havuz Paketi – 50 $ dan başlayan

    dahildir
    İki yastıklı şezlong
    Bir sal kiralama
    3 meyve suları ve sınırsız su ile buz Kepçe
    Bir şemsiye için ekstra 30 $ yükseltme
    İlk kullanılabilir aynı gün rezervasyonları, ilk hizmet temel gelir. rezervasyonları 702-740-6969 de concierge arayınız İçin

    Beğen

  18. kuru havuz süs havuzları projeksion su perdesi
    animasyonlu kuru havuz · küre fiskiye · yüzen fiskiye
    yüzen fiskiyemüzikli danslı fiskiyesu perdesiwater pirint
    şişme havuz ile ilgili aramalar
    en ucuz şişme havuz
    şişme havuz hepsiburada
    intex havuz
    gittigidiyor şişme havuz
    şişme havuz koçtaş
    dikdörtgen şişme havuz fiyatları
    kaydıraklı şişme havuz

    Beğen

  19. ŞİŞME HAVUZ HABERLERİ | Şişme Havuz Haber – Haberler
    Şişme Havuz Haberleri
    Şişme Havuz haberleri, son dakika şişme havuz haber ve gelişmeleri burada. Dev Su Kaydırağı Yoğun İlgi Gördü.
    Şişme Havuz 10x8x0,65 | Toysmar Oyun Grupları – Trambolin
    ŞİŞME PARKLAR › Şişme Havuzlar
    Kolay kurulumu sayesinde isteğiniz alanda kullanabileceğiniz bu ürün her yaşa hitap etmektedir. Yaz sıcaklarından bunalanlara harika bir çözüm sunmaktadır.
    Suyu taşırmayan şişme havuz – Sözcü TV
    Havayla şişirdikten sonra içine su doldurarak kullanılan yazın vazgeçilmezi şişme havuzlardan bir yenisi daha. Yazın sıcağında serinlemek için girdiğiniz bu …

    Beğen

Yorum bırakın